Caz șocant în Pitești: Bărbat de 59 de ani, acuzat că și-a violat fiica ani de zile

Publicat: 15 09. 2020, 16:21
Caz șocant în Pitești: Bărbat de 59 de ani, acuzat că și-a violat fiica ani de zile / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Pitești este acuzat că și-a violat propria fiică timp ce mai mulți ani. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore.

Poliștii din Piteşti au continuat pe 14 septembrie cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, şi au reţinut un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului.

Bărbat de 59 de ani, acuzat că și-a violat fiica timp de ani de zile

„Din cercetări s-a stabilit că, în decursul mai multor ani, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia. După administrea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cel în cauză a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Argeș.

Un bărbat acuzat de viol şi-a ucis victima, după ce a ieşit din închisoare. De ce fusese eliberat agresorul

Ibrahim E. Bouaichi, un american în vârstă de 33 de ani, a fost închis anul trecut după ce a fost acuzat de viol, sodomie, strangulare, răpire şi furt, dar a fost eliberat recent pe motiv că viaţa i-ar fi fost pusă în pericol după gratii, din cauza coronavirusului. Avocaţii apărării au invocat faptul că pandemia ar putea pune în pericol viaţa lui Bouaichi, care nu se afla în condiţii propice de detenţie.

Doar că, proaspăt ieșit din închisoare, acesta și-a ucis victima care îl denunţase la Poliţie. Este vorba despre Karla Elizabeth Dominguez Gonzales, care în luna ocrombrie mărturisea că a fost violată în apartamentul său.

Deşi era cunoscut drept un individ periculos, judecătorul i-a aprobat eliberarea, contra unei cauţiuni de 250.000 de dolari, cu condiţia de a nu-şi părăsi domiciliul, cu excepţia întâlnirilor cu avocaţii sau oficialii stabiliţi din caz.