Caz șocant în Vaslui. Femeie în vârstă de 70 de ani, ucisă fără milă de către partenerul de viață / De necrezut ce le-a cerut polițiștilor

Publicat: 16 10. 2020, 17:59
Actualizat: 16 10. 2020, 18:04

Caz șocant într-un sat din Vaslui. Un bărbat de 88 de ani, care are un picior amputat și se deplasează într-un cărucior electric, și-a ucis partenera de viaţă, o femeie în vârstă de 70 de ani.

În trecut, bătrânul a mai făcut pușcărie, dar faptul că are un picior amputat şi se deplasează într-un cărucior electric i-a făcut pe vecini să creadă că nu este capabil să facă vreun rău, potrivit Stirileprotv.

Tot el este cel care a anunțat Poliția că a găsit-o pe femeie moartă în casă. După ce au sosit agenții, bărbatul le-a cerut ceva de băut, dar fără să arate vreun semn de remușcare.

Cei doi au locuit împreună mai bine de 15 ani, din momentul în care el a ieșit din pușcărie. Vecinii au declarat că între suspect și victimă au existat multe certuri și bătăi, majoritatea pe fondul consumului de alcool.

Acum, bătrânul de 88 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeie, apoi plin de sânge, a mers la o mănăstire din apropiere şi a anunţat că cineva îi atacase parteneră.

Fratele victimei, îngrozit în momentul în care a văzut trupul femeii

Marcel Pascal, fratele victimei: „Era tot capul plin de sânge era lovită, tăiată. El era afară, plângea şi a zis la poliţai să îi dea o gură de rachiu. El a mai făcut puşcărie, a mai tăiat un vecin, la fel. Sora nu era o femeie rea. Acum nu mai vedea, mergea cam oloagă. Nu ştiu ce a fost între ei”.