Cazul adolescentelor dispărute | Când s-a aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață

Publicat: 27 07. 2019, 14:19

Surse judiciare care citează raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal au declarat, pentru Mediafax că s-au solicitat mandate de percheziție la adresa bănuitului și la alte două adrese, cu care acesta avea legături, în jurul orei 2.20.

„Localizarea a fost pe o arie mare, într-o zona cu câteva sute de case. La ora 2,00, când s-a aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât și a ars-o într-un butoi din curte. Singurele detalii date de fată au fost că vede pe geam un brad, un nuc, niște câini, o mașină si un gard roșu”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, la ora 3.05 s-au luat mandatele de la Judecătorie și au fost date ofițerului de serviciu de la Poliție în jurul orei 3,15. „Acesta a susținut că la Poliție nu mai e nimeni din echipă”, adaugă sursele citate.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.