Cazul adolescentelor dispărute | Tatăl Alexandrei se va întâlni cu un procuror al Secției de Investigare a Magistraților

Publicat: 28 07. 2019, 14:08

„Faptul că mâine la Caracal se va deplasa un procuror specializat în anchetarea magistraților din cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție este un lucru binevenit. Vor fi audiați pe rând procurorii, judecătorii și toți politiștii astfel încât să iasă la iveală tot adevărul. Eu nu intru în dezbateri pro și contra SIIJ. Este foarte bine că vin și anchetează”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției pentru Modernizarea României, pentru Mediafax.

Surse apropiate anchetei au declarat că un procuror va ajunge luni la Caracal pentru a verifica modul în care au acționat procurorii.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție a anunțat încă de vineri că s-a sesizat din oficiu cu privire la împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au derulat în cauza privind dispariția adolescentelor din Olt.