Cazul din Caracal. DIICOT: A fost reținut un bărbat pentru că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Dincă / Mama fetei spune că-l cunoaște pe individ

Publicat: 27 11. 2019, 17:35

El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu. A apărut la „Acces Direct” chiar după fapta abominabilă – VIDEO

DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor de la Caracal, în care două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, au dispărut fără urmă, ar fi avut un complice. Acesta a fost reținut.

Citiți continuarea…

Cazul din Caracal. Mama Luizei Melencu spune că îl cunoaște pe bărbatul reținut pentru că i-ar fi violat fiica

Monica Melencu, mama Luizei Melencu,tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, a reacționat după ce DIICOT a anunțat că a reținut un nou suspect care ar fi violat-o pe fată. Monica Melencu spune că îl știe pe bărbat și este de părere că a fost forțat să recunoască.

Citiți continuarea…

Știrea inițială. Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, izar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, transmite Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu secherstrată în mașină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Atunci când a fost reținut, a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intrețină relații sexuale cu tânăra.