Cazul „Madeleine”, aproape de clasare

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 23 02. 2012, 16:20
Ancheta în cazul dispariției Madelenei McCann din Praia da Luz se apropie de sfârșit, relatează, miercuri, Sky News, citându-l pe ministrul portughez al Justiției.

Ancheta în cazul dispariției Madelenei McCann din Praia da Luz se apropie de sfârșit, relatează, miercuri, Sky News, citându-l pe ministrul portughez al Justiției. Madeleine a dispărut în luna mai 2007, din apartamenul de vacanță al părinților ei, din stațiunea portugheză Praia da Luz, în timp ce cuplul lua cina împreună cu niște prieteni. În ciuda eforturilor părinților și a declarațiilor martorilor oculari – care susțin că au văzut un bărbat misterios la recepția hotelului în noaptea dispariției -, micuța nu a fost găsită.

"Mi se pare extraordinar că, după mai puțin de un an, se gândesc să închidă cazul. Am fi crezut că mai sunt lucruri de explorat", a spus corespondentul Sky News, Martin Brunt. El a adăugat că decizia autorităților confirmă bănuiala publicului că poliția portugheză are foarte puține indicii în acest caz.

Soții McCann au fost principalii suspecți în cazul de dispariție al Madelenei, dar acuzațiile împotriva lor au fost revocate.