Cazul ROMÂNULUI UCIS în noaptea de Revelion, la Londra. Un alt suspect a fost ARESTAT: Tocmai se întorcea în Marea Britanie

Publicat: 18 02. 2019, 15:53

Nor Aden Hamada a fost reținut dumincă pe aeroportul din Gatwick, în cazul românului ucis în noaptea de Revelion, la Londra. Acesta a fost dus la o secție de poliție și interogat, înainte de a fi pus oficial sub acuzare, informează Ilford Recorder.

Reamintim că poliția britanică a anunțat luna trecută că trei bărbați, cu vârste de 20, 23 și 25 de ani, au fost arestați pentru uciderea lui Tudor Simionov (33 de ani) care lucra ca agent de securitate la un club din Londra.

Primul suspect, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat singur la sediul Poliției din capitala Marii Britanii. Cel de-al doilea bărbat, 20 de ani, a fost arestat la o adresă din nord-vestul Londrei, în cursul dimineții, iar al treilea, de 23 de ani, în Hammersmith, în vestul capitalei britanice.

Anchetatorii urmăresc în continuare un alt individ periculos, Ossama Hamed (25 de ani).

Detectivul Garry Moncrieff, coordonatorul investigației, l-a descris pe Hamed drept „un individ periculos care trebuie arestat”. „Oricine l-a văzut sau știe ceva despre locul în care s-ar afla trebuie să contacteze Poliția imediat”, a spus Moncrieff.

Tudor Simionov, românul care și-a pierdut viața într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30, încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitații la o petrecere exclusivistă, era canotor.

El a practicat și kickboxing-ul, sport care l-a ajutat să ia mai ușor contact cu lumea bodyguarzilor. Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov.

Foto: Metropolitan Police