Ce a căutat Florin Salam la DIICOT: Am fost audiat ca martor, după un șpriț unde s-au întâmplat mai multe prostii

Publicat: 14 10. 2013, 15:28
Actualizat: 14 10. 2013, 15:28
Cântărețul Florin Salam a declarat, la ieșirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce a fost "la un șpriț unde s-au întâmplat mai multe prostii", spunând însă că nu știe ca cineva din trupa sa să consume cocaină.

Cântărețul Florin Salam a declarat, la ieșirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce a fost „la un șpriț unde s-au întâmplat mai multe prostii”, spunând însă că nu știe ca cineva din trupa sa să consume cocaină.

Cântărețul Florin Salam și componenții trupei acestuia sunt suspectați de consum de cocaină, fiind vizați într-un dosar DIICOT, unde au fost aduși la audieri, potrivit unor surse judiciare.

La ieșirea din sediul DICOT Florin Salama a declarat că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde „s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns „Nu știu, s-o fi consumat”.

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat acest drog. Florin Salam a spus că nu știe, dar dacă ar fi așa, el ar face „curățenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

Florin Salam a ajuns la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoțit de un polițist, și nu a făcut declarații.

Înainte de aducerea lui Florin Salam la DIICOT, din sediul Direcției a ieșit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu, declarând că a venit „să filmeze un videoclip”.