Ce a pățit bărbatul care a fost surprins în timp ce arunca saci cu moloz de pe Podul Dracului din Brașov. Poza a ajuns virală pe Facebook

Publicat: 04 08. 2015, 13:04

Bărbatul a devenit „vedetă” pe rețelele de socializare după ce a fost fotografiat, zilele trecute, în timp ce arunca saci cu deșeuri în zona Podul Dracului din Șchei.

Pozele au ajuns și la autoritățile locale, care l-au identificat pe bărbat și îi vor da o amendă între 500 și 1.000 de lei, în conformitate cu legislația care stabilește sancțiunile pentru aruncarea deșeurilor în locuri neamenajate. Totuși, scrie bizbrasov.ro, dacă va achita amenda în 48 de ore, bărbatul va plăti doar jumătate.

Sursa notează că Podul Dracului a fost curățat de autorități în urmă cu mai mulți ani și împrejmuit cu un gard, însă gardul a fost deteriorat, iar tot mai mulți oameni au început să vină să arunce gunoaie în râpă, în special noaptea. ”Vom face din nou o ecologizare a zonei și vom repara și îngrădirea, astfel încât să nu mai apară astfel de probleme”, a declarat un purtător de cuvânt al Primăriei Brașov.