Ce a răspuns soția premierului Cioloș, întrebată de ce nu apare mai des în public

Publicat: 08 03. 2016, 13:07

Valerie Cioloș Villemin a făcut aceste afirmații în cadul unui interviu acordat Europa FM cu ocazia Zilei Femeii, în momentul în care moderatoarea a întrebat-o dacă dorește să rămână o prezență discretă în viața publică sau în viitor vrea să se implice.

„Nu am rol oficial și nu e cazul să mă bag unde, cum se spune, nu îmi fierb oile?”, a întrebat-o ea pe moderatoare.

„Oala”, i-a răspuns aceasta.

„Oala, oala, oile”, a repetat Valerie Cioloș Villemin râzând.

De asemenea, întrebată de moderatoare care perioadă din activitatea lui Dacian Cioloș a fost mai dificilă, respectiv cea de ministru al Agriculturii, de comisar european sau de prim-ministru, Valerie Cioloș Villemin a afirmat că toate funcțiile în care ai obligația de a servi „cetatea” sunt foarte dificile pentru că implică o mare responsabilitate față de oameni.

„Ești acolo să servești, să fii în serviciul oamenilor și te străduiești să faci tot ceea ce e mai bine cu mult sacrificiu personal și chiar dacă faci tot ce crezi tu că este bine, iese bine, mi se par cele mai delicate momente din viață.(…) E altceva, când ai tu firma ta și o faci pentru tine și dacă greșești îți asumi tu treburile. Când ai o funcție de stat și când vrei să ajuți și să fii în serviciul oamenilor e o mare, mare, mare responsabilitate”, a spus Valerie Cioloș Villemin.

Referitor la propria activitate, soția premierului a enumerat mai multe proiecte în care este implicată, proiecte de dezvoltare personală dedicate tinerilor, „Academia doamnelor”, proiect destinat femeilor, dar și alte inițiative de dezvoltare locală.

De asemenea, Valerie Cioloș a afirmat că și-a redescoperit o veche vocație, muzica, a înregistrat deja un album, iar în prezent lucrează cu tineri liceeni la organizarea unui concert interactiv.

„Am redescoperit această pasiune, de fapt am fost obligată să-mi pun cariera între paranteze într-un fel și acum îmi dau seama, la vârsta mea, că de fapt asta mă împlinește mai mult decât orice aș face”, s-a destăinuit ea.

”Să fim noi însene”, a fost urarea ei de 8 martie.