Ce apare acum pe site-ul Ministerului Justiției, în locul raportului promis de Tudorel Toader

Publicat: 23 02. 2018, 14:40
Actualizat: 23 02. 2018, 18:37

„Site temporar oprit”, scrie pe pagina Ministerului Justiției pe care ar fi trebuit să fie încărcat deja raportul realizat de Tudorel Toader în ceea ce privește activitatea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA.

Site-ul Ministerului Justiției rămâne blocat după ce Tudorel Toader a anunțat că inițiază procedura de revocare din funcție a procurorului-șef DNA și că va publica pe site raportul care stă la baza acestei solicitări. Toader, a declarat, vineri dimineața, că „a auzit” că este o problemă cu site-ul instituției pe care o conduce, aceasta urmând a fi remediată.

„Am auzit că este o problemă cu site-ul. Am intrat și eu dimineață și am văzut că nu funcționează. Am întâlnire cu conducerea institutului de la Siracusa, acum la 9.00. Verificăm și remediem. Tot ce am vorbit aseară este absolut valabil, cred că am explicat pe larg. Mai departe urmează procedura”, a declarat ministrul Justiției.

Acesta a declarat, joi seară, că va publica pe site-ul instituției pe care o conduce, just.ro, raportul referitor la activitatea managerială a DNA, document în baza căruia a cerut revocarea Laurei Codruța Kovesi.

La momentul transmiterii știrii, site-ul ministerului Justiției este blocat.

În cele câteva ore în care a funcționat, raportul nu a fost postat. De asemenea, deși ministrul anunța că publicul va avea acces la raport, acesta nu a fost făcut public până la ora transmiterii știrii.