Ce au descoperit polițiștii și procurorii DIICOT în „imperiul” lui „Bruce Lee”, situat în canalizarea de la Gara de Nord

Publicat: 21 07. 2015, 18:39

This browser does not support the video element.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că Florin Hora, zis „Bruce Lee”, cunoscut ca liderul oamenilor străzii din Capitală, a înființat o grupare de trafic de metadonă și ecstasy, formată exclusiv din persoane fără adăpost, care stau în canalele din zona Gării de Nord.

Ancheta a fost începută în urmă cu aproximativ un an, după ce mai mulți oameni ai străzii au fost prinși în flagrant, în timp ce vindeau stupefiante.

În urma perchezițiilor, polițiștii au stabilit că membrii grupării conduse de Florin Hora au o situație financiară bună, cu toate că locuiesc în canalizarea de la Gara de Nord. Aceștia și-au amenajat în canal adevărate locuințe de lux, în care au canapele din piele și televizoare de ultimă generație.

În plus, Hora ar fi acumulat o avere considerabilă, care i-ar fi permis chiar să-și construiasă o vilă, acesta preferând însă să sta în continuare în canal, pentru a-și putea coordona oamenii.

Florin Hora și alte 44 de persoane urmează să fie duse pentru audieri la sediul Secției 3 Poliție.