Ce avea de ascuns un șofer din Brăila, care a fugit de polițiști și a fost prins după o urmărire în trafic

Publicat: 03 08. 2015, 16:03

Potrivit reprezentanților Poliției Brăila, un echipaj de poliție rutieră a încercat să oprească, duminică, aproape de miezul nopții, un tânăr aflat în trafic, însă el nu s-a conformat semnalelor regulamentare, astfel că polițiștii au pornit în urmărirea lui pe străzile din municipiu.

La o intersecție, șoferul a trecut de un blocaj realizat de un echipaj de polițiști și a condus mai departe, până aproape de o altă intersecție, unde a deschis portiera și s-a aruncat din mașina în mers. Autoturismul și-a continuat deplasarea, iar în intersecție s-a oprit în două autovehicule staționate, avariindu-le.

Tânărul nu a fost rănit, el fiind imobilizat de polițiști și dus la sediul Poliției pentru cercetări. Astfel, s-a stabilit că este vorba de un tânăr de 21 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Întrucât avea simptomele specifice consumului de substanțe interzise (etnobotanice), a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Brăila, pentru a-i fi recoltate probe biologice și a se stabili dacă a consumat alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Polițiști de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal în acest caz, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.