Ce i-a adus Moș Nicolae lui Ponta

Publicat: 06 12. 2013, 15:53
Actualizat: 14 02. 2016, 00:59

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că Moș Nicolae i-a adus dulciuri, și lui și copiilor săi, dar și distincția „Crucea Transilvană” din partea Mitropoliei Clujului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, ce i-a adus Moș Nicolae, Victor Ponta a răspuns: „Dulciuri. Și mie, și copiilor mei”.

Premierul a făcut referire și la distincția primită la Cluj-Napoca din partea Mitropolitului IPS Andrei, „Crucea Transilvană”, pe care o consideră, de asemenea, un cadou de Moș Nicolae.

„Moș Nicolae mi-a adus și «Crucea Transilvană», pe care, cel puțin în egală măsură, o merita Ioan Rus (vicepreședintele PSD – n.r.), care mi-a spus nu doar cât de important este ca Guvernul să finanțeze (Campusul Teologic «Nicolae Ivan» – n.r.), că dacă Guvernul trecut nu a avut bani, Guvernul actual să aibă bani, ci mi-a explicat cât de important este pentru Cluj să aibă un campus pentru Facultatea de Teologie și mă bucur că i-am urmat sfaturile”, a spus Ponta.

Premierul a participat, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic „Nicolae Ivan” din Cluj-Napoca, unde a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului, „Crucea Transilvană”, dar a și fost huiduit de opozanți ai proiectului Roșia Montană și ai exploatării gazelor de șist.