Ce i-a făcut un elev profesoarei care l-a lasat corigent

Publicat: 05 09. 2013, 10:21
Actualizat: 22 10. 2014, 09:12

Un elev de 13 ani, elev al Școlii Gimnaziale Marin Sorescu, din cartierul constănțean Palas, a fost foarte nemulțumit de faptul că una dintre profesoare nu a vrut să-i dea notă de trecere, lăsându-l corigent.

În acest context a încercat să-și facă dreptate singur. Este vorba de un băiat de 13 ani, elev al Școlii Gimnaziale Marin Sorescu, din cartierul constănțean Palas, scrie replicaonline.ro.

Elevul s-a prezentat la examen, dar profesoara l-a picat. Astfel, băiatul de 13 ani a rămas repetent. Atunci acesta și-a amenințat profesoara.

Profesoara a rămas mută de uimire atunci când a ieșit din unitatea de învățământ pentru a se îndrepta spre casă. A ajuns la autoturismul său marca Opel, pe care îl parcase pe strada Mihu Copilu numărul 1 și a înmărmurit. Autoturismul îi era zgâriat, iar un geam era spart. Imediat a sunat la Poliție, care a și declanșat o anchetă.

Oamenii legii l-au audiat pe minor, iar el și-a recunoscut vina, menționând că era nervos pentru că a rămas repetent. Acesta este cercetat în stare de libertate.