Ce lipsește de pe noul IPHONE 5 de la APPLE

Publicat: 17 09. 2012, 15:37
Actualizat: 10 08. 2014, 19:36

LANSAREA noului IPHONE 5 de la APPLE a impresionat, însă nu același lucru se poate spune și despre diferențele dintre IPHONE 5 și celelalte modele de IPHONE de la APPLE.

Pe lângă ecranul mai lung cu 0,5 centimetri și procesorul mai puternic, celelalte modificări de la IPHONE 5 reprezintă pur și simplu îmbunătățiri față de IPHONE 4 sau IPHONE 4S de la APPLE.

Din acest motiv, Business Insider face o listă a aplicațiilor sau tehnologiilor pe care fanii APPLE le așteptau de la noul IPHONE 5, dar care nu au fost incluse în cel mai nou smartphone.

În primul rând, este vorba despre NFC (near field communication), care permite utilizatorilor anumitor smartphone-uri să efectueze plăți cu ajutorul telefonului.

Un alt lucru care lipsește IPHONE 5, la fel ca și versiunilor precedente de smartphone-uri de la APPLE, este existența unui slot pentru carduri microSD. Jurnaliștii de la Business Insider sunt nemulțumiți și că memoria internă a noului IPHONE 5 de la APPLE ajunge la „doar” 64 GB, în timp ce IPOD oferă, spre exemplu, 160 GB de memorie internă.

Business Insider critică și decizia APPLE de a nu incorpora un port USB, microUSB sau microHDMI pe noul IPHONE 5, din rațiuni de marketing. O altă tehnologie care lipsește este Swipe, folosită de unele telefoane cu Android, prin care utilizatorii pot tasta plimbându-și degetele pe tastatura virtuală, fără a le mai ridica.

În fine, Business Insider critică și faptul că noul IPHONE 5 de la APPLE nu are o baterie cu o durată de viață mai mare și că aceasta nu poate fi schimbată.

IPHONE 5 DE LA APPLE – CITEȘTE AICI MAI MULTE:

LANSARE IPHONE 5 LIVE. Cum arată smartphone-ul care va aduce Apple venituri cât 6,7% din PIB-ul României

LANSARE IPHONE 5. NANO-SIM și conectorul Lightning, cele două modificări pe care le faci dacă vrei iPhone 5

IPHONE 5 PREȚ ONLINE. De unde poți cumpăra în România IPHONE 5 LA LIBER, FĂRĂ ABONAMENT