Ce nu e în stare Guvernul face un brand de produse sanitare: toalete pentru școlile din România

Publicat: 18 10. 2019, 13:05

Domestos lansează, împreună cu Crucea Roșie Română și în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, cea de-a cincea ediție a campaniei „Domestos susține igiena în școli”.

Brand-ul susține dreptul la toalete și vrea să asigure condiții optime de igienă în școli prin renovarea toaletelor din școlile unde acest lucru este necesar, dar și prin dotarea clădirilor cu grupuri sanitare acolo unde în prezent acestea sunt în curte.

Școlile sunt invitate să se înscrie pe domestos.ro, pentru a putea oferi astfel elevilor șansa unor condiții mai bune de igienă.

Campania se desfășoară în perioada octombrie 2019 – septembrie 2020 și include o sponsorizare în valoare de 45.000 euro pentru dotarea efectivă a două școli cu grupuri sanitare și modernizarea toaletelor în alte două instituții de învățământ, în timp ce 100 de școli vor primi produse de curățenie Domestos.  

Crucea Roșie Română va gestiona fondurile și va coordona întreg procesul, de la autorizările necesare până la instalarea efectivă și punerea în funcțiune a grupurilor sanitare.