Ce pedeapsă a primit un interlop care a devastat o terasă și a bătut mai mulți turiști

Publicat: 04 04. 2016, 16:17
Actualizat: 04 04. 2016, 20:18

Norbert Kuha a fost condamnat la 6 ani de închisoare, după ce Instanța l-a găsit vinovat de ultaj, distrugere, tulburarea liniștii și ordinii publice, furt și lovire.

Acesta va executa pedeapsa cea mai grea, cea de 3 ani, la care se adaugă un spor de 3 ani de închisoare, se arată în decizia Judecătoriei Satu Mare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în 8 septembrie, în jurul orei 15:30, Norbert Kuha, în timp ce se afla pe terasa Hotelului Dana II din municipiul Satu Mare, a intrat într-o altercație cu un turist german. Recepționerul hotelului i-a spus să se potolească, moment în care a izbucnit scandalul.

„Instantaneu, inculpatul a reacționat violent față de persoana vătămată M.R.B., urmărind-o în interiorul hotelului și aplicându-i o serie de lovituri, cauzându-i leziuni și lăsând-o aproape inconștientă. În timp ce îl lovea, Norbert Kuha i-a sustras persoanei vătămate telefonul mobil”, a declarat procurorul Florin Betea.

Norbert Kuha a fost prins de polițiști și dus la Secția 1 de Poliței Satu Mare, unde a început să facă scandal și să îi amenințe pe jandarmii care-l păzeau. În acel moment, Kuha a împins cu piciorul masa din încăperea în care se afla, lovindu-l pe unul din jandarmi. Acesta s-a dezechilibrat, iar Norbert Kuha a sărit pe el și l-a lovit cu pumnul. Celălalt jandarm a sărit în ajutorul colegului său, dar a fost și el lovit, scrie Vocea Transilvaniei.