Ce post tv a intrat în grilă în locul MTV: ”În mod normal, ar trebui codată emisia”

Publicat: 11 03. 2016, 07:40

Ce este însă interesant este că televiziunea din Ungaria deține drepturi de televizare pentru o serie de competiții sportive, printre care UEFA Champions League. Drepturile pentru România sunt însă deținute în exclusivitate de DolceSport și, pentru o opțiune, de Pro TV.

Potrivit reprezentanților companiei RCS, televiziunea de sport a intrat în pachetul digital al cablistului, oferit minorităților. Ei spun că acest pachet este disponibil în zonele cu minorități, precum Brașov, Harghita sau Covasna.

Potrivit monitorizărilor Paginademedia.ro, postul M4 era disponibil, cel puțin miercuri și joi, și pentru abonații RCS din București.

M4 Sport a difuzat deja, miercuri seara, o partidă de fotbal din UEFA Champions League, Zenit – Benfica, deși canalul nu deține drepturile pentru România. În mod normal, în timpul difuzării competițiilor pentru care nu deține drepturi, un post TV trebuie să codeze emisia.

Televiziunea M4 Sport este deținută de MTVA, o asociere a serviciilor media publice de televiziune și radio din Ungaria, ce a fost lansată în vara anului trecut.