„Ce se întâmplă, doctore?” te pregătește să faci față verii toride. Află ce găsești în revista din iunie

Publicat: 27 05. 2012, 14:55
Actualizat: 27 05. 2012, 14:56

Hidratare, mișcare, protecție solară, bronz reușit, deșerturi răcoroase – iată ce vă propune pentru luna iunie revista „Ce se întâmplă, doctore?” pentru o vară cât mai sănătoare. Vedeta de copertă este Andreea Mantea, care se declară o pofticioasă, dar și o pasionată de bucătărie. Regretă că în copilărie nu a făcut mai mult sport, dar după ședința foto pentru revista „Ce se întâmplă, doctore?” s-a hotărât să meargă la fitness.

Din noul număr care apare luni (28 mai) pe piață, veți afla și cum se pregătesc de plajă vedetele de la Hollywood și ce trucuri aplică pentru a-și păstra frumusețea pielii. Câteva dintre reguli: nu merg la plajă decât după-amiaza, nu stau la soare mai mult de un sfert de oră și vizitează dermatologul o dată la 6 luni.

Tot în numărul de iunie, Oana Cuzino trece în revistă avantajele și dezavantajele terapiilor injectabile de înfrumusețare. Aflați că toxina botulinică rămane în topul substanțelor antirid, dar și că injecțiile de topire a grăsimilor au destule riscuri așa că medicii recomandă precauție în folosirea lor.