Ce SFAT i-a dat candidatul PSD de acum 5 ani, Mircea Geoană, lui Victor Ponta înainte de dezbaterea finală cu Klaus Iohannis

Publicat: 12 11. 2014, 18:44
Actualizat: 13 11. 2014, 14:24

„Să-și păstreze calmul pentru că este mai bun la toate capitolele față de adversarul său, care probabil va fi mai agresiv, este ultima lui șansă de a repara prestația slabă de ieri. Să fie calm și stăpân pe ceea ce știe, pentru că vor fi atacuri mai violente care vin dintr-o anumită disperare ce se poate citi la domnul Iohannis”, a  mai spus Mircea Geoană.

Despre dezbaterea de marți seară de la Realitatea Tv, Mircea Geoană spune că a fost o improvizație, dar că Victor Ponta a dominat dezbaterea.

„Dincolo de o anumită improvizație, e greu de crezut că poate fi organizat ceva închegat dacă cineva se anunță cu o jumătate de oră înainte, și cred că nu putem să-i bănuim de niciun blam pe moderatori care au fost puși în fața faptului împlinit. Dar, în esență, mi s-a părut o dezbatere pe care Victor Ponta a dominat-o, și-a intrat deja în rolul prezidențiabilului, pe când domnul Iohannis încă bântuie și este clar că nu și-a găsit nici personajul, nici rolul și nici reacția. A fost un fel de KO, ca la box”, a conchis Mircea Geoană.

Victor Ponta a fost purtător de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană,  în 2009. Ponta a declarat în luna mai că mulți dintre cei cu care a votat la prezidențiale din ’90 până acum nu au câștigat, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană. Liderul social-democrat a adăugat că îl considera pe Antonescu, în primul tur din 2009, schimbarea de care era nevoie.

Zilele trecute, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că în 1990 a votat la prezidențiale cu Ion Rațiu. La această postare, Victor Ponta a primit replica de la fiul cel mare al lui Ion Rațiu, Nicolae, care a spus că a fost șocat când a vîzut că premierul se folosește de numele tatăului său.