Ce spun prietenii bărbatului din Brașov care și-a omorât familia: I-a luat cineva mințile

Publicat: 27 03. 2018, 21:18

Prietenii celor doi soți care administrau un centru de aparatură medicală spun că nu înțeleg cum s-a putut întâmpla tragedia.

„Nu pot să cred. Era o familie extraordinară și făcea totul pentru cei din jur, chiar vorbisem cu el pentru viitorul băiatului. Era o familie frumoasă. El își iubea copiii. Ultima noastră discuție a fost despre Ștefan (fiul – n.r.) și despre cum să se pregătească pentru admiterea la UNATC. Avea doar 13 ani și el se interesa despre ceea ce dorea să se întâmple peste câțiva ani. Vorbea despre familia lui cu atâta drag, încât nu te-ai fi gândit nicio clipă că ar fi în stare să-i ucidă. Foarte multă lume a fost ajutată de familia Buliga, iar dacă întrebați oamenii care frecventau firma lor ar răspunde doar cu

Aceasta a afirmat că bărbatul a devenit la un moment dat vegetarian și nu consuma deloc alcool.

„Anul trecut umbla numai pe cărări de munte cu familia, deci numai Dumnezeu știe cum s-a ajuns la acest eveniment tragic din toate punctele de vedere””, a adăugat femeia.

Bărbatul în vârstă de 43 ani s-a prezentat la sediul IPJ Brașov afirmând că și-a omorât soția și cei doi copii.

„Un bărbat de 43 ani, din județul Brașov s-a prezentat la sediul IPJ Brașov, declarând că și-a ucis soția, de 42 ani, și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani. În acest moment o echipă constituită din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia polițiștilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Surse din cadrul Poliției au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a așteptat să adoarmă soția și copiii, după care i-a înjunghiat. Înainte de a-și omorî familia, bărbatul a avut „o experiență religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”, au spus aceleași surse.