Cea mai păzită toaletă din România, adusă de DIDE la Parcul Izvor. Imagini cu jandarmii care însoțesc BUDA

Publicat: 01 03. 2019, 14:04

„Aveți în imagini cea mai păzită toaletă din România. A fost adusă lângă Parlament de Dide. Făcută de protestatari pentru Dragnea, care tot invită jurnaliști la baie, toaleta i-a nemulțumit profund pe jandarmii care le-au interzis să avanseze cu ea spre Parcul Izvor, unde-i notificat protestul”, scrie jurnalista Loredana Diacu pe Facebook.

Protestul a început în jurul orei 10. „Azi îl însoțim pe Dragnea la baie. Vă așteptăm la 10 la Parlament, intrarea de la Camera Deputaților”, scrie o altă jurnalistă, Camelia Tabacu.

„Cu Dragnea la baie. Protestatarii au adus la Parlament o latrină mobilă pentru liderul PSD”, așa este descris filmulețul în care jandarmii însoțesc WC-ul, într-o scenă tragicomică.

Protestatarii nu sunt la prima abatere. Cristian Mihai Dide și Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu„, au aruncat luni dimineață cu ouă în sediul Ministerului Justiției. Gestul le-a adus o amendă de 5.000 de lei.

„Sediul Ministerului Justiției face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi”, precizează Jandarmeria Capitalei.

foto: Facebook / Podul