Ceartă încheiată cu împușcături. Un gălățean a tras cu pistolul după mașina fostei iubite în timp ce se afla pe o stradă din oraș

Publicat: 12 12. 2019, 12:48

Agresorul era însoțit de un prieten în momentul izbucnirii scandalului.

Cei doi au încercat să oprească mașina condusă de tânără și, pentru că nu au reușit, unul dintre ei a folosit pistolul, trăgând spre autoturism.

Scandalul a avut loc marți seara, pe o stradă din Galați, iar cei doi agresori au fost identificați a doua zi, într-o comună din apropierea orașului.

Ei au fost audiați și ar putea fi acuzați de distrugere.

„La data de 11 decembrie, polițiștii gălățeni au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Din cercetări a reieșit că, în seara de zilei de 10 decembrie, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între tânărul, de 22 de ani, și fosta sa prietenă, cei doi ar fi încercat să blocheze mașina în care se afla aceasta și care staționa pe strada Cloșca, din municipiul Galați. Întrucât nu au reușit, același tânăr, folosind un pistol tip airsoft, armă neletală, nesupusă autorizării, ar fi tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o. Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști, pe raza comunei Smârdan, fiind conduse la sediul poliției pentru audieri”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Agresorii sunt cercetați în stare de libertate.