Cel mai mare mall din Vaslui a luat foc

Publicat: 26 09. 2015, 11:07

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112 de paznicul complexului Silver Mall, situat în zona de nord a municipiului Vaslui, după ce a observat că ieșea fum din incinta sălii de bowling.

În zonă, au fost trimise cinci echipaje de pompieri militari, care au intervenit pentru limitarea și stingerea incendiului.

„După pătrunderea în incinta mall-ului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la barul și aparatura electronică și electrocasnică din interiorul sălii de bowling. Flăcările au distrus mobilierul barului din acea sală, mai multe frigidere, echipamente electronice de sonorizare și zeci de metri pătrați de mochetă”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit acestuia, nu au fost persoane rănite, în condițiile în care mall-ul nu era încă deschis la ora când sala de bowling a fost cuprinsă de flăcări.

În urma primelor evaluări, pompierii au stabilit drept cauză posibilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit la un frigider.