Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică

Publicat: 26 07. 2022, 11:36

Gigi Becali a cumpărat recent fostul hotel Inter de pe litoral, cu peste 6 milioane de euro. Familia Becali a fost nevoită să reducă tarifele, pentru nu a intra în faliment.

Hotelul Becali se află în stațiunea Venus, la doar câțiva pași de malul mării și cuprinde o locație deosebită chiar dacă tarifele sunt aferente. De asemenea, aproape toate camerele hotelului au vedere laterală spre mare, un lucru căutat de turiști pentru vacanțele cu priveliștea perfectă.

Gigi Becali a inaugurat recent Becali Hotels, afacere de care se ocupă fiica sa. Acesta a plătit 6,8 milioane de euro pentru a achiziționa hotelul care dispune de orice facilități.

Din nefericire, lipsa cliențior l-a adus pe Becali în situația în care trebuie să recurgă la soluții. Reducerea prețurilor e necesară pentru a nu intra în faliment.

Cât scoate un turist din buzunar pentru cazarea la Becali Hotels

Tariful pentru 3 nopți de cazare, într-o cameră dublă era de 1908 lei, la care se adaugă și o fișă în cont în valoare de 420 de lei, acum, Becali a scăzut tarifele cu până la 20%. Astăzi găsești o cameră redusă la 644 lei.

Pentru o cameră de familie, tariful era de 1634 de lei, la care se adaugă suma de 420 de lei, în prezent, o cameră de genul acesta ajunge la 1307 lei, potrivit Replica.ro.

Și omul de afaceri Mohammad Murad a avut ceva de spus referitor la criza de pe litoral.

„Este un sezon foarte slab. E un număr foarte mic de persoane care se află pe litoral, de turişti. Săptămâna asta a fost record – 80.000, 90.000 de persoane în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost 140.000.”, a declarat acesta.