Cel puțin 200 de victime în urma unui accident aviatic la Sao Paulo

Publicat: 15 02. 2012, 09:56
Actualizat: 22 06. 2012, 03:06
Cel puțin 200 de persoane au murit, marți, în urma unui accidenti produs pe aeroportul Congonhas din Sao Paulo, după ce un avion de linie, cu 176 de persoane la bord, a ieșit de pe pistă, lovind o clădire și provocând un incendiu de proporții, a declarat comandantul pompierilor, citat de CNN.

Cel puțin 200 de persoane au murit, marți, în urma unui accident produs pe aeroportul Congonhas din Sao Paulo, după ce un avion de linie, cu 176 de persoane la bord, a ieșit de pe pistă, lovind o clădire și provocând un incendiu de proporții, a declarat comandantul pompierilor, citat de CNN. 

Aparatul Airbus 320, aparținând companiei TAM, a ieșit de pe pistă în timp ce încerca să aterizeze, în condiții de ploaie torențială, a precizat compania aeriană.

Departamentul pompierilor a anunțat că numărul victimelor este de cel puțin 200 și include și persoane aflate la sol în momentul producerii accidentului.

Martorii oculari citați de CNN au afirmat că avionul a traversat o șosea aglomerată, la o oră de vârf. Avionul a lovit o clădire pe care era vizibilă sigla companiei TAM, situată în apropierea aeroportului de mici dimensiuni situat chiar în centrul orașului. (Mediafax)