Cele două polițiste moarte într-un accident în Buzău mergeau la Ploiești, la un curs de limba engleză

Publicat: 11 02. 2013, 13:21
Actualizat: 06 02. 2019, 16:04

Cele două polițiste de la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău care au murit duminică în urma unui accident produs pe DN 1 B, în localitaea buzoiană Ulmeni, se îndreptau spre Centrul Schengen din Ploiești unde urmau să participe la un curs de perfecționare a limbii engleze.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției buzoiene, cele două polițiste, Ionela Antohi de 22 de ani și Daniela Tofan de 23 de ani, ar fi trebuit să ajungă la Centrul Schengen din Ploiești unde urmau să participle la un curs de perfecționare a limbii engleze.

Daniela Tofan era din localitatea Matca, județul Galați, iar Ionela Antohi era din Bacău.

Tinerele erau polițiste în localitățile băcăuane Răcăciuni și Cleja în cadrul IPJ Bacău și absolviseră în anul 2012 Școala de Agenți „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Polițista Daniela Tofan, cea care se afla la volan duminică seară când a avut loc accidentul, avea permis de conducere din anul 2012.

Două polițiste de la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău au murit, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 1 B Buzău-Ploiești, în localitaea buzoiană Ulmeni, după ce mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens, s-a ciocnit cu un taximetru, după care a fost lovită de o autoutilitară.

O femeie care se afla în autoutilitara implicată în accident a fost rănită, fiind transportată la spital.