Cezar Preda: Votul meu a fost dat pentru ca această mafie locală încuscrită să dispară din Buzău

Publicat: 10 06. 2012, 13:08
Actualizat: 06 07. 2013, 03:38
Candidatul PDL la șefia Consiliului Județean Buzău, deputatul Cezar Preda, a votat, duminică, împreună cu soția sa, spunând că și-a exprimat opțiunea pentru ca "mafia locală încuscrită să dispară și să lase județul și orașul în pace", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul PDL la șefia Consiliului Județean Buzău, deputatul Cezar Preda, a votat, duminică, împreună cu soția sa, spunând că și-a exprimat opțiunea pentru ca „mafia locală încuscrită să dispară și să lase județul și orașul în pace”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cezar Preda a sosit la urne împreună cu soția sa, iar după ce a votat a declarat: „După cum era previzibil, votul meu a fost dat pentru ca această mafie locală încuscrită să dispară și să lase județul și orașul în pace”.

La ora 10.00, în județul Buzău, prezența la urne era de 10,43 la sută. În mediul urban, au votat 9, 09 la sută dintre alegătorii cu drept de vot, iar în mediul rural au trecut pe la urne 11,44 la sută.

Până în prezent, la BEJ Buzău au fost raportate șapte incidente care sunt în curs de verificare.

Conducerea PDL Buzău a cerut, duminică dimineață, suspendarea alegerilor în județ, ca urmare a numărului mare de incidente înregistrate în ultimele ore în mai multe secții de votare din municipiul Buzău și din alte 23 de localități.