CFR Cluj a pierdut cu 5-0 meciul cu AS Roma din Europa League! Italienii au înscris încă din primul minut

Publicat: 06 11. 2020, 00:50
CFR Cluj a pierdut cu 5-0 meciul cu AS Roma din Europa League (FOTO: captură VIDEO - Digi Sport )

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă cu 5-0 (3-0) de AS Roma, pe Stadio Olimpico, în cel de-al treilea meci disputat de CFR Cluj în grupa A din Europa League.

Golurile italienilor au fost marcate de Mkhitaryan, în minutul 2, Ibañez, în minutul 24, Mayoral, care a marcat în minutele 34 și 84, și Pedro Rodríguez, în minutul 89.

Campioana României nu s-a putu baza în acest meci pe mai mulți jucători. Vinicius şi Cestor s-au accidentat, iar Burcă, unul dintre titularii pe care se baza Dan Petrescu pentru meciul din Europa League, a fost testat pozitiv cu SARS CoV-2, scrie Mediafax.

Formația din Serie A este lider în Grupa A, cu 7 puncte. De partea cealaltă, echipa lui Dan Petrescu rămâne pe 2, cu patru puncte. În runda următoare din Europa League, formația din Gruia primește vizita italienilor de la AS Roma pe 26 noiembrie, ora 22.00, amintește Prosport.

Înaintea acestei partide, CFR Cluj era liderul grupei A, cu 4 puncte acumulate, după ce  au trecut în primul meci cu 2-0 de CSKA Sofia și au obținut un egal, 1-1, cu Young Boys.