CFR Cluj, amendă de 30.000 de lei

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 29 02. 2012, 04:05
Gruparea CFR Cluj a fost amendată, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPF cu suma de 30.000 de lei, pentru incidentul de la meciul cu FC Timișoara, din etapa a XI-a a Ligii I, când o petardă aruncată în teren a fost aproape să-l rănească pe jucătorul Eder Bomfim.

Gruparea CFR Cluj a fostamendată, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPFcu suma de 30.000 de lei, pentru incidentul de la meciul cu FCTimișoara, din etapa a XI-a a Ligii I, când o petardă aruncată înteren a fost aproape să-l rănească pe jucătorul Eder Bomfim.

Meciul dintre echipele CFR Cluj și FC Timișoara a fost întreruptdouă minute, după ce o petardă aruncată de la tribuna întâi a căzutlângă fundașul Eder Bonfim, jucătorul bănățenilor rămânând întinsla pământ. Bonfim a primit îngrjiri medicale și a putut să reintreîn joc.

Președintele clubului FC Timișoara, Marian Iancu, a anunțat,săptămâna trecută, că purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Cluj aconfirmat că petarda respectivă nu a fost arucanta din galeriaTimișoarei, așa cum susținuse conducătorul clubului CFR Cluj, IuliuMureșan, la finalul meciului.

Mediafax