CFR: Lucrările de reparații la Podul Constanța sunt realizate doar în cursul nopții

Publicat: 07 12. 2019, 17:22

„În cursul nopții de 6 spre 7 decembrie s-a lucrat în zona centrală, la stâlpul nr. 2, pentru demolarea mortarului și a betonului de la nivelul soclului. Menționăm faptul că lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța) se execută fără închiderea totală a circulației rutiere, doar în cursul nopții, timp de 2-3 ore, când STB scoate de sub tensiune liniile de troleibuz și tramvai”, au transmis reprezentanții CFR S.A., printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Compania feroviară precizează că sprijinul și colaborarea autorităților locale, în ceea ce privește respectarea intervalului orar de scoatere de sub tensiune a liniilor de troleibuz și tramvai în vederea desfășurării lucrărilor, au o contribuție esențială în respectarea de către antreprenor a termenului de finalizare a lucrărilor la acest obiectiv de utilitate publică.

„CFR SA le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfășurare a lucrărilor”, conchide sursa citată.