CHITILA. Motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei, aflat în misiune, lovit de un autocar / Șoferul era băut

Publicat: 12 05. 2020, 20:03
Actualizat: 12 05. 2020, 20:14

Un motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei, aflat în misiune, a fost lovit de un autocar, marți după-amiază, pe Șoseaua Chitila. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au descoperit că șoferul era băut.

Din primele infortmații, conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și l-a lovit pe agent, care circula cu motocicleta, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

În urma impactului, motociclistul a suferit răni ușoare, fiind transportat la Spitalul Elias din Capitală, pentru investigații ulterioare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt polițist pe motocicletă a fost lovit de un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, la începutul lunii

În a doua zi a lunii mai, pe Șoseaua Pantelimon, București, a fost înregistrat un accident rutier, în urma căruia un motociclist al Brigăzii Rutiere a fost rănit.

Polițistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele date, motociclistul a fost acroșat de un autoturism care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

Motociclistul a suferit un traumatism toracic și a fost transportat la spitalul Floreasca, conștient și cooperant.

În schimb, patru zile mai târziu, o poliţistă din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce a provocat un accident rutier.

Accidentul în care a fost implicată maşina de Poliţie s-a produs într-o intersecţie din oraşul Galaţi. Autospeciala a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, fără a avea semnalele luminoase şi acustice pornite şi a lovit o maşină care circula regulamentar. Mașina de Polișie a fost avariată, în urma tamponării.

Accident cu duba Jandarmeriei, la Cluj-Napoca

Aseară, o dubă a Jandarmeriei s-a suit pe o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani, într-o intersecție din Cluj-Napoca.

Din primele informații, a rezultat faptul că, în dreptul Teatrului Național (Piața Avram Iancu), șoferul autospecialei a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, moment în care a avut loc impactul, în urma căruia duba jandarmilor s-a urcat efectiv pe mașină.

O primă cauză a accidentului auto ar fi neacordarea de prioritate, dar ancheta autorităților urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.