Cinci oameni răniți într-un accident pe șoseaua de centură a municipiului Drobeta-Turnu Severin

Publicat: 20 01. 2018, 16:47

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți, cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Drobeta Turnu Severin, la locul accidentului fiind prezente echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, SMURD, dar și o autospecială ISU.

„La locul intervenției au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta-Turnu Severin cu autospeciala cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Cele cinci victime sunt conștiente, au suferit politraumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au descarcerat una dintre victime, care după ce a primit primul ajutor medical a fost transportată la UPU de către ambulanța SMURD. Trei victime sunt transportate de către SAJ la UPU, cea de-a cincea primește îngrijiri la locul evenmentului, urmând a fi transportată la UPU de către SAJ”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Raluca Tîrcă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți, Alexandru Petolescu, accidentul s-a produs după ce șoferul în vârstă de 74 de ani al unui autoturism nu a acordat prioritate unui alt conducător auto care circula pe șoseaua de centură, lovind mașina acestuia. Mașina lovită a ricoșat în alte 2 autoturisme.

Traficul rutier în urma accidentului a fost restricționat timp de aproximativ 30 de minute.