Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un microbuz, într-o intersecție din Cluj

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 15:29
Cinci persoane au fost rănite, duminică, după ce un autoturism a lovit un microbuz, într-o intersecție din municipiul Cluj-Napoca, răniții - trei persoane din autoturism și două din microbuz - fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cinci persoane au fost rănite, duminică, după ce un autoturism a lovit un microbuz, într-o intersecție din municipiul Cluj-Napoca, răniții – trei persoane din autoturism și două din microbuz – fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Daniel Graur, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 10.30, după ce un autoturism și un microbuz care transporta mai multe persoane s-au ciocnit, la intersecția străzii Fabricii cu Bulevardul Muncii.

Conform sursei citate, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza șoferului autoturismului, care nu a acordat prioritate în momentul în care a intrat de pe strada Fabricii în intersecția cu Bulevardul Muncii.

În urma accidentului, trei persoane din autoturism și două din microbuz au fost rănite și transportate la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) 1 din Cluj-Napoca.

Pompierii au intervenit cu o unitate SMURD și două autospeciale.