Cine este profesoara de la o universitate din București, acuzată că fura din gențile studenților

Publicat: 02 02. 2013, 13:37
Actualizat: 12 05. 2013, 15:43

UPDATE. Profesoara de la Universitatea Hyperion cercetată în libertate de polițiștii bucureșteni pentru furt calificat este cântăreața de romanțe Silvia Lungeanu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliția Capitalei.

Lungeanu, care era angajată ca profesoară de canto la Universitatea Hyperion din București, este acuzată că ar fi furat peste 5.000 de lei din gențile studenților, potrivit surselor citate.

ȘTIREA INIȚIALĂ. O profesoară de la Universitatea Hyperion din București este cercetată în libertate de polițiștii bucureșteni după ce la sfârșitul anului trecut ar fi furat diferite sume de bani din gențile studenților, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliția Capitalei.

Cadrul didactic, în vârstă de 37 de ani, este acuzată că își ruga studenții să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că dorește să vorbească la telefon în particular.

Odată rămasă singură în încăpere, ea începea să caute în gențile tinerilor, de unde, spun polițiștii, ar fi furat sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei.

Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depășește 5.100 de lei.

Profesoara universitară este cercetată pentru furt calificat.