Cine este tânăra care a găsit un portofel cu 19.000 de euro și l-a dus la poliție. Gestul proprietarei banilor a lăsat-o fără cuvinte

Publicat: 12 02. 2020, 10:23

Femeia de 30 de ani din Iași, care a găsit un portofel cu 19.000 de euro și l-a dus la poliție, a fost recompensată de proprietara micii averi.

Tânăra a readus zâmbetul pe buze în familia speriată că a pierdut economiile de o viață, informează stirileprotv.ro. Ana Manole are 31 de ani și este vânzătoare de ziare într-o parcare a unui centru comercial din Iași.

Femeia are un salariu modest, de 1.500 lei pe lună și locuiește într-un cartier oarecare din Iași. Joia trecută, ar fi putut să devină mai bogată, dar a refuzat să comită un gest necugetat. Ea a găsit pe jos o borsetă cu bani, pe care a luat-o și a dus-o la poliție.

La secție era și păgubita, o femeie de 64 de ani, dintr-o comună de lângă oraș, care pierduse banii după ce ieșise de la o casă de schimb valutar.

Ana a fost recompensată pentru gestul său de omenie, chiar de proprietara celor 19.000 de euro, dar a primit și o diplomă din partea oamenilor legii.

Sursă foto: Captură stirileprotv.ro