Cioabă, pus sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro

Publicat: 14 09. 2017, 12:27
Actualizat: 02 10. 2018, 18:03

Cercel Fănică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că șase persoane au fost plasate sub control judiciar în acest dosar de evaziune fiscală.

„Față de cele șase persoane s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, în consecință au fost puse în libertate”, a spus Fănică.

Sighișoara Cioabă, soția autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, imediat după ce soțul său a ieșit liber din clădirea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, că acesta se simte rău.

„Soțul eu nu se simte bine și nu poate să vorbească. Este o măsură corectă. Este liber”, a spus soția lui Dorin Cioabă.

La rândul său, fratele lui Dorin Cioabă, Daniel, a spus că Dorin își va demonstra nevinovăția fiind liber.

„E o măsură corectă, pentru că el în arest nu se putea apăra, trebuie să își angajeze un expert contabil care să demonstreze că nu este vinovat. Este foarte bine că este în libertate, pentru că el poate să își rezolve și să își demonstreze nevinovăția”, a spus Daniel Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă a fost reținut, în timpul nopții de miercuri spre joi, în urma audierilor care au avut loc la Poliția Mehedinți, într-un dosar de evaziune fiscală al cărui prejudiciu este de peste 5 milioane de euro.