Cioban mort, după ce a fost lovit de un trăsnet pe vârful unui munte

Publicat: 05 06. 2013, 23:47
Actualizat: 08 07. 2013, 17:26

Un bărbat de 30 de ani, cioban la o stână situată în zona de nord a județului Prahova, a murit, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de un trăsnet, echipajele medicale care au reușit să ajungă la el la patru ore de la momentul solicitării constatând că omul este carbonizat.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cioban la o stână, a murit, miercuri, după ce a fost lovit de un trăsnet pe vârful muntelui Șintilia, în zona de nord a județului Prahova, în apropiere de localitatea Măneciu, la câțiva kilometri de mănăstirea Crasna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Prahova, miercuri după-amiază, medicii au fost solicitați, prin intermediul numărului 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului lovit de trăsnet.

Un echipaj de la ambulanță și un alt echipaj SMURD au plecat către locul indicat, însă, din cauza zonei extrem de accidentate, echipajele medicale au reușit să ajungă la locul incidentului abia miercuri seară, în jurul orei 19:45, la peste patru ore de la momentul solicitării prin Serviciul de urgență 112.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face altceva decât să constate că bărbatul era mort, fiind carbonizat în urma descărcării electrice.