Circ în mașina poliției, făcut de un membru al unui clan interlop renumit în Alexandria. Bărbatul fusese prins beat mangă la volan: „Vreau să mă filmeze și pe mine” – VIDEO

Publicat: 20 01. 2020, 15:34

Șoferul a fost prins duminică la ieșirea din Alexandria. Potrivit jurnaliștilor de la Total Impact, protagonistul este „unul dintre numeroșii membri ai unui cunoscut clan, Marmureaua. Acesta a fost oprit de un echipaj de la Poliția Alexandria, la ieșire din oraș spre București, în intersecția cu DJ 504. Individul era beat criță și conducea autoturismul proprietate personală, un Audi A6. Plin de tupeu, Vijai a început circul cu polițiștii, din care nu a lipsit amenințarea cu mortea, amenintare care îl viza în mod special pe unul dintre agenți”, potrivit Total Impact.

 

După ce a fost prins, bărbatul a refuzat să sufle în aparatul etilotest și i-a amenințat pe polițiștii care l-au dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

În mașina poliției, șoferul beat a făcut scandal, refuzând să se deplaseze:  

IPJ Teleorman a transmis luni, „că polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.