Circulația între Tecuci și Tișița, blocată în urma unui accident rutier, a fost reluată

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 18 02. 2012, 07:33
Circulația pe DE581, între municipiul gălățean Tecuci și localitatea vrânceană Tișița, blocată vineri la prânz din cauza unui accident rutier în urma căruia o cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat pe câmp, a fost reluată sâmbătă.

Circulația pe DE581, între municipiul gălățean Tecuci și localitatea vrânceană Tișița, blocată vineri la prânz din cauza unui accident rutier în urma căruia o cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat pe câmp, a fost reluată sâmbătă dimineață, informează Centrul Infotrafic.

Traficul pe Drumul European 581 a fost închis vineri, în jurul orei 16.00, în urma accidentului produs din cauza ceții și în care au fost implicate trei autocisterne, din care una s-a răsturnat pe câmp, combustibilul scurgându-se pe câmp. Cele trei autocisterne proveneau de la aceeași societate și se îndreptau dinspre Tișița spre Tecuci. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale cu spumă ale IJSU Galați, pentru curățarea carburantului scurs din cisternă, precum și două macarale, pentru ridicarea mașinii pe de drum. Totodată, o altă autospecială a preluat încărcătura din cisterna răsturnată. Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit.

Cisterna răsturnată pe câmp a fost repusă pe șofea sâmbătă dimineață, după 12 ore de intervenție cu mai multe utilaje, aceasta plecând pe propriile roți.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro