Circulația pe DN1 a fost reluată. Avertismentul polițiștilor pentru șoferii care tranzitează astăzi alte drumuri din România

Publicat: 16 11. 2013, 10:00
Actualizat: 03 09. 2019, 19:33

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că a fost reluat traficul rutier întrerupt pe DN1 Sibiu – Sebeș, între Miercurea Sibiului și Miercurea-Băi.

La kilometrul 348+500 de metri, roțile tractoare ale unui autocar s-au desprins și au lovit un autotren. Autotrenul a rămas imobilizat pe partea carosabilă, blocând astfel circulația. Nu au fost victime.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, pe DN1 București – Brașov traficul rutier a început să se intensifice. Polițiștii avertizează că este posibil ca în orele următoare să se circule în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești. Pe Centura de Vest a municipiului Ploiești nu mai sunt probleme legate de fluența traficului, lucrările la pasaje fiind terminate.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers București – Pitești este deviat pe banda a doua a sensului opus.

În județul Constanța, în vederea executării unor lucrări, circulația pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricționată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile și intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod.

Pe DN1 București – Brașov, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 6:00 și 22:00, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu mențiunea că pe tronsonul Centura București – Otopeni – Ploiești aceasta se aplică și autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Având în vedere că în unele zone ale țării se semnalează ceață (județele Harghita, Alba, Tulcea, Călărași, Caraș-Severin – DN58B Măureni-Voiteg și Sibiu – DN1 Avrig-Bradu), polițișii recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să depășească doar când sunt siguri că din sens opus nu se apropie vehicule, iar când vizibilitatea scade semnificativ să folosească luminile de întâlnire îm