Circulația rutieră pe DN1, de la Brașov spre București, deviată pe DN1A din cauza aglomerației

Publicat: 05 01. 2013, 17:14
Actualizat: 29 09. 2018, 16:11

Circulația rutieră pe drumul național 1, de la Brașov către București, a fost deviată, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomerației din zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, șoferii care se îndreaptă dinspre Brașov spre Capitală fiind direcționați pe DN 1 A Brașov – Săcele – Cheia – Ploiești.

Traficul rutier pe DN 1 Brașov – Ploiești a fost deviat, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomerației din zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, anunță Poliția Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, șoferii care se îndreaptă dinspre Brașov către Ploiești și București sunt redirecționați pe drumul național 1 A, care leagă Brașovul de Ploiești pe ruta Săcele – Cheia – Vălenii de Munte. Acest drum este circulat în special de către autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN 1 pe Valea Prahovei în weekend și pe timp de zi, în cursul săptămânii.

Poliția Prahova anunță, de asemenea, că DN 1 este aglomerat și pe sensul de urcare către munte, în zona stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Mii de turiști petrec primul weekend din acest an în stațiunile de pe Valea Prahovei, unde hotelierii au scăzut prețurile la jumătate sau chiar la o treime față de cele practicate de Revelion.