CIRCULAȚIE BLOCATĂ pe DN 1, în Brașov, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini

Publicat: 02 01. 2013, 16:48
Actualizat: 29 03. 2019, 16:55

Circulația rutieră este blocată, miercuri după-amiză, pe DN 1, între localitățile brașovene Codlea și Făgăraș, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația pe DN1 Codlea – Făgăraș este blocată pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localității brașovene Vlădeni.

Conform sursei citate, traficul este blocat în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulația pe DN 1 Brașov – Ploiești și DN 1A Brașov – Săcele – Cheia – Ploiești s-a desfășurat cu dificultate, miercuri, din cauza aglomerației, șoferii fiind sfătuiți să folosească rute alternative, cum ar fi Brașov – Pitești – București.

Aglomerația din trafic în ultima zi a mini-vacanței de Anul Nou este, de altfel, motivul pentru care miercuri, la ora 12.00, a fost luată măsura devierii circulației de pe DN 1, dinspre Brașov către Ploiești, pe DN 1A Săcele – Cheia.

Peste 2.200 de polițiști fac, miercuri, controale pe autostrăzi și drumurile naționale, în special pe traseele de la munte către orașe, pentru a depista șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice, a declarat marți, pentru MEDIAFAX, șeful Poliției Rutiere, Lucian Diniță.

Peste 10.000 de turiști și-au petrecut vacanța de Revelion în stațiunile de pe Valea Prahovei.