Circulație blocată pe DN 6 după ce un TIR încărcat cu carne s-a răsturnat

Publicat: 21 09. 2013, 11:47
Actualizat: 01 02. 2019, 08:35

Circulația rutieră este blocată, sâmbătă, pe DN 6, în comuna Tâmna, județul Mehedinți, după ce un TIR încărcat cu carne s-a răsturnat pe șosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, Roxana Vișan, autotrenul încărcat cu carne, care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către București, s-a răsturnat după ce șoferul acestuia a pierdut controlul volanului într-o curbă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi, aceștia din urmă asigurând paza încărcăturii până când TIR-ul va fi repus pe roți.

Potrivit directorului Direcției de Drumuri Naționale Mehedinți, Cornel Folescu, la locul accidentului a fost solicitată o macara de mare tonaj care să ridice TIR-ul.

La ora transmiterii acestei știri, circulația rutieră în zonă este blocată.

Polițiștii au deviat traficul pentru autoturisme pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – DN 67 – DN 67 A Broșteni – DN 67 – DN 6 Strehaia.

În zona producerii accidentului s-a format o coloană de TIR-uri, întrucât autovehiculele de mare tonaj nu circulă pe ruta ocolitoare.