Circulație feroviară blocată în Hunedoara din cauza unui copac căzut peste liniile de tensiune

Publicat: 15 02. 2012, 09:51
Actualizat: 24 02. 2012, 21:18
Circulația feroviară pe magistrala Curtici - București-Nord este blocată, în județul Hunedoara, după ce un copac s-a prăbușit peste liniile de înaltă tensiune ale căii ferate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulația feroviară pe magistrala Curtici – București-Nord este blocată, în județul Hunedoara, după ce un copac s-a prăbușit peste liniile de înaltă tensiune ale căii ferate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulația a fost întreruptă, miercuri, în jurul orei 11.00, după ce un copac a căzut în zona haltei Geoagiu, în apropierea municipiului Orăștie.

Potrivit șefului Poliției Transporturi Hunedoara, comisar șef Vasile Hrițac, circulația feroviară a fost întreruptă după ce angajații firmei care se ocupă de tăierea pomilor din zona căii ferate au doborât un plop care a căzut peste un fir de înaltă tensiune de 27.000 de volți, ce alimentează locomotivele.

"Copacul a fost doborât în zona haltei Geoagiu, iar circulația a fost blocată pe magistrala CF Curtici-București Nord. În zonă sunt mai multe echipe care încearcă să remedieze situația și să redea circulația pe calea ferată", a mai declarat comisarul șef Hrițac.

El nu a putut preciza cât va dura intervenția echipelor și nici câte trenuri de marfă și călători vor avea întârzieri din această cauză. (Mediafax)