Clientul unui hotel din Bârlad s-a răzbunat CRUNT pe recepționeră pentru că nu a nimerit ieșirea de la toaletă

Publicat: 26 08. 2015, 16:26

Potrivit cercetărilor făcute de polițiștii vasluieni, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se întorsese, împreună cu tânăr de 35 de ani, de la o petrecere din Bârlad și, înainte de a merge în camerele rezervate la hotel, au intrat într-o toaletă aflată la parter, lângă recepție.

La un moment dat, recepționera a auzit bătăi disperate în ușa dintre toaletă și recepție, motiv pentru care mers și a descuiat pentru ca bărbații să poată ieși, după ce, pe fondul consumului de alcool, nu au mai nimerit ușa de acces pe care intraseră.

Ulterior, bărbatul a acuzat-o pe recepționeră că i-ar fi încuiat în toaletă și a început să facă scandal, iar la un moment dat a luat un cititor de carduri de pe birou și a lovit-o pe femeie în față, victima sunând la 112.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că respectivul conflict a izbucnit din cauza unor neînțelegeri privind ușa de acces în toaletă. Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 48 de ani pentru loviri sau alte violențe”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

De asemenea, tânărul de 35 de ani a fost amendat.