Clipe de groază pentru o adolescentă de 15 ani: Ar fi fost sechestrată și violată de un vecin!

Publicat: 03 02. 2021, 14:08
Actualizat: 03 02. 2021, 14:18
FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

O adolescentă în vrâstă de 15 ani, din Corabia, județul Olt, ar fi fost sechestrată și violată de un vecin în vârstă de 50 de ani.

Autoritățile au fost alertate pe 1 februarie 2021, în jurul orei 00:30, că o minoră în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Însă, la scurt timp după, minora a fost găsită în locuința unui bărbat care ar fi de fapt vecin cu familia adolescentei.

Adolescentă în vârstă de 15 ani, sechestrată și violată de un vecin!

„Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal și ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat instanței care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol .

Unul dintre cele mai recente cazuri în care un bărbat este acuzat de viol este cel al actorului Alexander Zudor, care a fost arestat preventiv pentru un viol și alte două tentative. Acesta a încercat să-i înduplece pe anchetatori să-i dea drumul după ce le-a povestit varianta lui cu privire la motivele care l-ar fi împins să atace femei, pe stradă, în toiul nopții, mascat și înarmat cu un cuțit. Totuși, individul nu ar fi putut să-și dovedească afirmațiile.

Cunoscut în special ca urmare a aparițiilor în mai multe spoturi publicitare, Alexander Zudor a fost arestat preventiv, luni, după ce polițiștii bucureșteni ai Secției 18 au stabilit că acesta este principalul suspect într-un caz de viol și alte două tentative.

Surse judiciare au declarat, pentru GÂNDUL.RO, că suspectul a fost reținut și dus la audieri. Pus în fața probelor, actorul nu și-ar fi recunoscut faptele, dar nici nu le-ar fi negat și a spus că, cel mai probabil, a avut o problemă de natură psihică.