Cluj: Patru persoane rănite în urma unui accident, o mașină a intrat într-un autobuz parcat

Publicat: 07 12. 2013, 12:29
Actualizat: 07 12. 2013, 13:27

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, sâmbătă, în satul Fodora, comuna Așchileu, județul Cluj, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autobuz parcat, din cauza poleiului de pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Daniel Graur, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că victimele au fost transportate la spital.

„Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, dintre care una grav, într-un accident rutier care a avut loc pe raza satului Fodora, comuna Așchileu, județul Cluj. Din primele cercetări, rezultă că șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe un carosabil cu polei, și a intrat într-un autobuz fără pasageri care era parcat pe marginea drumului. Victimele au fost transportate la spital. Cea mai grav rănită este o femeie care era pasager pe scaunul din dreapta a mașinii”, a spus Graur.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au anunțat că la locul accidentului a intervenit și o mașină de descarcerare.