COD GALBEN de ger în București și 19 județe. LISTA drumurilor închise

Publicat: 19 01. 2016, 14:07

Atenționarea cod galben este valabilă în intervalul 19 ianuarie ora 18 – 21 ianuarie ora 10.

„În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața în cea mai mare parte a țării. În Oltenia, Muntenia, sudul și estul Transilvaniei vor fi minime de  -20….-15 grade, iar izolat se vor înregistra valori termice sub -25 grade.  Vremea se va menține deosebit de rece, local geroasă noaptea și dimineața pînă în jurul datei de 26 ianuarie”, anunță ANM.

Traficul pe autostrada A2 a fost reluat pe tronsonul Lehliu-Gară – Drajna, în ambele sensuri, unde autovehiculele circulă în coloană, însoțite de echipaje de poliție rutieră, în timp ce tronsonul Drajna – Fetești rămâne închis, anunță Centrul Infotrafic.

De asemenea, a fost reluată circulația pe DN22 Brăila – Râmnicu Sărat pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe DN24D, în județul Galați, pe segmentullimita cu județul Vaslui – intersecție cu DN26, se circulă cu restricție de 7,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naționale: DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța), DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea), DN22A, în județul Tulcea, pe tronsoanele limită cu județul Constanța – Rahmanu și Nicolae Bălcescu – Cataloi, DN22 Isaccea- Somova (jud.Tulcea).